Gør det visuelt

Dekorative og funktionelle undervisningsmiljøer i grundskolen

Lad os hjælpe dig med

Læringsmiljøer

Udbytterig og aldersdifferentieret undervisningsmiljøer med fagrelevant indhold og læringsprocesser, der fremmer elevernes mulighed for udvikling og læring.


Se mere her

Akustik

Forbedre lydmiljøet ved at reducere efterklangstiden med loftmonterede lydflåder, vægmonterede lydabsorbenter eller lyddæmpende skærmvægge.


Se mere her

Skilte og wayfinding

Med gode skilteløsninger sikrer I tydelig og klar formidling af jeres profil, og synliggør skolen og dens værdier. Enkel skiltning sikrer også god wayfinding, så enhver gæst på skolen føler velkommen.


Se mere her

Tavler

Synlig planlægning og visualisering af årets gang og faste begivenheder, samt et større udvalg af tavleløsninger til brug i undervisningen.


Se mere her

Verdensmålene

Her finder du grafiske løsninger til at visualisere, at I arbejder med elevernes forståelse af bæredygtighed og det at passe på miljøet.


Se mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig EXAKTs nyhedsmail og bliv opdateret på nyheder, gode fif og kundecases. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge.


Se mere her
Akustik ikon

Æstetik og behageligt arbejdsmiljø med fokus på god akustik

Læring ikon

Aldersdifferentierede læringsmiljøer med fagrelevant indhold og læringsprocesser

Visualisering ikon

Tydelig og dekorativ visualisering af skolens profil, værdier og vision

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette kreative, inspirerende og lærerige rum. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her

Avis

Vores avis til grundskoler er klar – se bl.a. produkter til udemiljø og førstehjælp i børnehøjde.

Se den her

Hvem er vi?

Vi har mere end 30 års erfaring som leverendør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os