Gør det visuelt

Dekorative og funktionelle undervisningsmiljøer i grundskolen

Et grafisk mediehus og meget mere

EXAKT leverer dekorative og funktionelle undervisningsmiljøer til grundskoler. Sammen med klassiske tavlestandarder arbejder vi med synliggørelse af profil, læringsmiljøer, nudging og visuel indretning.

Vi leverer totalløsninger fra den første idé til det endelige slutprodukt er monteret og klar til brug. Kombinationen af funktionalitet og design får vi til at gå op i en højere enhed, så der er størst muligt udbytte af dine produkter.

Lad os hjælpe dig med

Æstetik og behageligt arbejdsmiljø med fokus på god akustik

Aldersdifferentierede læringsmiljøer med fagrelevant indhold og læringsprocesser

Tydelig og dekorativ visualisering af skolens profil, værdier og vision

Aktuelt lige nu

Dekorative døre

Anvend dørene til at kommunikere faglige budskaber, angive lokalets anvendelse eller blot gøre skolen til et dejligt sted at være.


Se mere her

Foråret er over os

Pift de udendørs arealer op med flotte og dekorative læringselementer.


Se mere her

Akustik

Lyd- og støjregulering i klasse A – opnå bedre lydforhold i alle lokaler, hvor der er udfordringer med akustikken.


Se mere her

Årshjul

Et årshjul skaber visuelt overblik over årets aktiviteter, så I har bedre mulighed for at planlægge årets gang.


Se mere her

Synlig profil

Skræddersyede facadeløsninger er skriften på væggen, når den er bedst – trænger jeres facadeløsning til et løft?


Se mere her

Verdensmålene

De 17 Verdensmål er aktuelle som aldrig før. Her finder du grafiske løsninger til at visualisere, at I også arbejder med Verdensmålene.


Se mere her

Produkter

Vi har et stort udvalg af standardprodukter og -designs, der kan bidrage til at skabe inspirerende undervisningsmiljøer, der er tilpasset de forskellige klassetrin i grundskolen.

Se mere her

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette gode undervisningsmiljøer og give læringen de bedste forudsætninger. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her

Hvem er vi?

Vi er et grafisk mediehus, som leverer standard og skræddersyede løsninger. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har 29 års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel, uanset om du ønsker en standardløsning eller specialdesign.

I samarbejde med vores konsulenter og grafikere, hjælper vi med totalløsninger til grundskoler, og står til rådighed fra idé til færdigt produkt. Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som møder dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vi udvælger vores produkter ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os

Ny avis

Vores nye avis til grundskoler er klar – se bl.a. nyheder til udemiljø og førstehjælp i børnehøjde.

Se den her