100 meter bane - Gulvfolie
Varenummer: 791021

100 meter bane - Gulvfolie

1.885,00 DKK
1.885,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Gulvfolie til markering af op til 100 meter bane. Brug denne folie på gange til at give børnene indtryk af afstande, eller brug dem til kapløb. Hvem kan hurtigst løbe 10, 50 eller 100 meter? 100 meter banen kan motivere til leg og bevægelse i frikvarteret, og på samme tid optimere læringsmiljøet på alternativ vis.

Løsningen leveres i 11 dele.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 791021
Produkttype Gulvfolie
Størrelse 21 x 60 cm pr. del
Antal 11 stk.
Montering Inde