96 franske ord - Gulvfolie, 1470x40 cm - EXAKT

Shop

96 franske ord - Gulvfolie, 1470x40 cm

Varenummer: 797079 Kategori

6.250,00 DKK ekskl. moms

Skab et inspirerende læringsmiljø med denne gulvfolie med de 96 mest anvendte franske ord. Gulvfolien måler 1470×40 cm.

Gulvfolie med de 96 mest anvendte ord i det franske sprog listet op i alfabetisk rækkefølge. Grundet sin størrelse og aflange form, er gulvfolien velegnet til brug på gangarealer, hvor den kan bruges til at skabe et inspirerende læringsmiljø for børnene.

Udover at være et dekorativt element i indretningen, kan løsningen anvendes som led i undervisningen, da den giver et godt overblik over de 96 mest anvendte ord, som er til stor hjælp for eleverne i franskundervisningen. Folien leveres i tre dele og skal dermed sammensættes for at få sin aflange form.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os