Alfabetet - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Alfabetet - Gulvfolie

Varenummer: 770559 Kategorier ,

1.495,00 DKK ekskl. moms

Denne gulvfolie giver børnene oversigt over og forståelse for alle bogstaverne i alfabetet. Ilustrationerne gør det nemmere og hurtigere for at eleverne at associere bogstaverne med dyr og elementer, som de kender.

Med dette alfabet, som monteres på gulvet, får børnene nemt en oversigt over alle de forskellige bogstaver. Illustrationerne gør det nemt og hurtigt for børnene atassociere bogstaverne med dyr og elementer, og dermed også at lære dem at kende.

Gulvfolien leveres som 29 separate elementer, og alle bogstaverne har en diameter på 20 cm.Du bestemmer selv, hvor gulvfolien monteres, og den klæber på alle plane gulve.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Antal

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os