Det periodiske system - Gulvfolie
Varenummer: 770603

Det periodiske system - Gulvfolie

2.490,00 DKK
2.490,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Lær om grundstofferne med det periodiske system som dekorativ gulvfolie. Gulvfolien kan både bruges til udsmykning og læring. Lad børnene lege med det i frikvarteret eller inddrag det som en del af undervisningen. Med denne løsning bliver det lettere for børnene at lære grundstoffernes navne og atomnumre, samt deres placering i det periodiske system. Det periodiske system er illustreret med flere forskellige farver, så børnene kan lære at differentiere grundstofferne mellem metaller og ikke-metaller. 

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770603
Produkttype Gulvfolie
Størrelse 102 x 163 cm
Montering Inde
Målgruppe Skole