Det sjove alfabet - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Det sjove alfabet - Gulvfolie

Varenummer: 770544 Kategori

1.495,00 DKK ekskl. moms

Flot og lærerig illustration af alfabetet. Med alfabetet monteret på gulvet, kan børnene nemt få en oversigt over alle bogstaverne. Brug bogstaverne og deres billeder til både leg og læring.

Flot og lærerig illustration af alfabetet. ”Abe starter med A, Bjørn starter med B osv.” – sådan starter mange børn med at lære alfabetet at kende. Med dette sjove alfabet monteret på gulvet, kan børnene nemt få en oversigt over alle bogstaverne, samt illustration over, hvilke kendte ord der starter med det givende bogstav. Brug bogstaverne og deres bogstavsbilleder til både leg og læring. Bestem selv hvordan du placerer bogstaverne, og inspirer til aktiv læring, hvor bogstaverne indgår som element. Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve.

Alfabetet leveres som 29 separate bogstaver A-Å. Vokalerne er røde og konsonanterne er blå, mens baggrunden er knitret grå. Alle bogstaverne har en diameter på 18 cm. 

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Antal

Montering

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os