Farverige runde bogstaver - Gulvfolie
Product Code: 770613

Farverige runde bogstaver - Gulvfolie

1.975,00 DKK
Gulvfolie med de 29 bogstaver i forskellige farver. Hver folie indeholder et bogstav fra alfabetet – både som stort og lille bogstav.
Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Gulvfolie med de 29 bogstaver i forskellige farver.

Hver folie indeholder et bogstav fra alfabetet – både som stort og lille bogstav. Folierne er i forskellige dekorative farver, så de pryder gulvene i:

  • Institutionen
  • Indskolingen
  • Fritidshjemmet

Folierne er oplagte til at lære børn at kende forskel på de forskellige bogstaver og store og små bogstaver. Lad børnene stave deres og hinandens navne og tag en snak med dem omkring bogstaver og stavning. 

Lav forskellige lege. I kan eventuelt lave en leg, hvor det gælder om at stave til forskellige ord – i samarbejde med hinanden eller på forskellige hold. Børnene bliver aktiverede og bliver nysgerrige på at lære at stave.
 
Indeholder:
29 stk.
 
Mål:
Ø20 cm
 
Materiale
3M hvid folie 162-10 med laminat 3645

Print
HP print, 4 farvet CMYK. 

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
EXAKT er gerne behjælpelig med montering af gulvfolier, kontakt os på tlf. 98193533 for pris eller benyt dig af muligheden for at få tilsendt et tilbud ved at tilvælge produktet 'Forespørgsel på montering' ved køb.