Gulvfolie - Hvid permanent - EXAKT

Shop

Gulvfolie - Hvid permanent

Varenummer: 155642 Kategori

Få designet en gulvfolie med print der passer til din hverdag. Gulvfolien laves i alle størrelser og udskæringer, og kan printes med hvilket som helst motiv/farve. Gulvfolien har en skridsikker overflade og er meget slidstærk.

Er gulvet træt og slidt, så er gulvfolie en god løsning til at få nyt liv ind i rummet. Dæk gulvet med et kort over området, eller en hoppebane – kun fantasien sætter grænser. Du kan selv komme med ideen eller materialet, eller vi kan hjælpe med finde den helt rigtige løsning til dig. Vi har stor efaring med at skræddersy gulvfolie til mange forskellige typer miljøer. 

En permanent gulvfolie har en skridsikker overflade, er utrolig slidstærk og holder til både daglig slitage og almindelig rengøring. Gulvfolien kan anvendes på de fleste typer gulve, men du skal dog være opmærksom på at gulvet kan tage skade pga. den kraftige klæbeevne.

Print og design
Gulvfolie printes som udgangspunkt på en hvid folie og farver fremstår klare. Bemærk at vi på det kraftigste anbefaler at undgå skarpe/spidse hjørner/kanter, samt tynde streger, da den let slipper gulvet igen på grund af slid.

Vores grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige design. Vi kan både designe din idé helt fra bunden eller blot tilpasse den til gulvfolien, hvis du allerede har et færdigt design.

Størrelse
Gulvfolien kan produceres i alle størrelser og vil være afhængig af motiv og lokalets størrelse. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige sammensætning af størrelse og motiv, så du får en flot gulvfolie, der passer til dit lokale – uanset om folien skal monteres på en lang gang eller i et mindre lokale.

Renskåret eller konturskåret?
Gulvfolien kan enten renskæres, hvilket betyder at folien udskæres i en firkant med retvinklede hjørner, eller konturskæres, hvor folien udskæres i alverdens former. Det er helt op til dig om du vil have din gulvfolie renskåret eller konturskåret. Ofte vil motivet være afgørende for om den ene eller den anden løsning er at foretrække.

Montering
Hvis du selv ønsker at montere din gulvfolie, eller få andre til det, anbefaler vi at du tilkøber et monteringskit, der indeholder alt det nødvendige udstyr til at montere gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Skriv blot i kontaktformularen at du samtidigt ønsker tilbud på montering, så vil en af vores medarbejdere udregne et tilbud, baseret på dine ønsker til folien.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os