Gulvfolie - Klods Hans eventyr, 10 dele

Varenummer: 797519 Kategori

2.250,00 DKK ekskl. moms

Historien om den målrettede Klods-Hans som gulvfolie, er altid et hit hos børnene. Efter at have læst historien for børnene, kan man få børnene til at genfortælle historien med deres egne ord og ved håndsoprækning.

Gå i Klods Hans’ fodspor og inspirer til sjov og aktiv historiefortælling. Historien om den målrettede Klods-Hans som gulvfolie, er altid et hit hos børnene. Efter at have læst historien for børnene i daginstitutionen, kan man få børnene til at genfortælle historien med deres egne ord og ved håndsoprækning. Med disse gulvfolier er det nemt for børnene at drage inspiration og minder fra illustrationerne, uden at de behøver at læste teksten. Samtidig fungerer folien som en flot og farverig gulvdekoration i daginstitutionen.

Gulvfolierne indeholder hele fortællingen om Klods Hans, delt op i 10 udsnit. Så udover at være et dekorativt og eventyrligt element i indretning, så kan I også bruge folien til en alternativ tilgang til højtlæsningen, hvor I går fra folie til folie og læser op af eventyret om Klods Hans og hans finurlige metoder til at vinde prinsessens hjerte. Dette vil være med til at levendegøre fortællingen for børnene.

Folierne bliver leveret i 10 forskellige dele, med illustrationer fra historien. Du kan derfor vælge om du vil lægge dem ud i kronologisk rækkefølge, eller spredt tilfældigt ud for at udfordre børnene til at huske historiens forløb selv. Hvert folie leveres i størrelsen 30×50 cm.

Montering
Gulvfolien er i en størrelse, hvor det uden problemer vil være muligt for jer selv at stå for monteringen. Hvis du ønsker selv at stå for monteringen, så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, der sikrer en professionel og flot montering.  

Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere løsninger med Klods Hans eller har ønsker til designs af andre fortællinger, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Antal

10 stk.

Størrelse

30×50 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os