Læsehjørnet - Gulvfolie
Læsehjørnet - Gulvfolie Læsehjørnet - Gulvfolie
Varenummer: 796012

Læsehjørnet - Gulvfolie

1.495,00 DKK
1.495,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Har I et område der er tiltænkt læsning, hvor støj gerne må holdes nede? Så kan denne gulvfolie være løsningen du står og mangler. Med sin meget dominerende farve, kan I tydeligt skilte med områder, der er beregnet til læsning og fordybelse. Folien er tilegnet grundskolen, hvor de sproglige fag kræver mulighed for fordybelse om læsningen, og i daginstitutionen, hvor der kan skabes højtlæsningshjørner. For at tydeliggøre meningen med folien, er løsningen dekoreret med illustrationer af bøger, bogstaver, briller og en fjerpen.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 796012
Produkttype Gulvfolie
Størrelse 100 x 100 cm