Løbe og gå-bane - Gulvfolie
Løbe og gå-bane - Gulvfolie Løbe og gå-bane - Gulvfolie
Varenummer: 770536

Løbe og gå-bane - Gulvfolie

2.995,00 DKK
Brug denne folie til at implementere leg og bevægelse i en almindelig hverdag, ved at inddele gangene i løbe og gå baner. I dette sæt får du hvide vejstriber, hajtænder samt piktogrammer af en løbende og en gående figur.
Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Brug denne folie til at implementere leg og bevægelse i en almindelig hverdag, ved at inddele gangene i løbe og gå baner. I dette sæt får du hvide vejstriber, hajtænder samt piktogrammer af en løbende og en gående figur. Bestem selv hvordan du placerer de enkelte folier.

Ved at inddele gangene i løbe og gå baner inspireres der til leg og bevægelse, og pædagoger og lærere slipper for at gentage: "Du må ikke løbe på gangene! " om og om igen. 

Sættet indeholder følgende hvide folier:
  • 5 stk. vejstriber 100 x 15 cm
  • 5 stk. hajtænder ca. 37 x 30 cm
  • 2 stk. piktogrammer ca. 90 x 90 cm
Hvis vejstriberne placeres med halvanden meters afstand, rækker et sæt til ca. 12,5 m gang.

Vi anbefaler at du kombinerer løbe og gå banen med vores trafikskilte og trafikelementer. Denne kombination giver et ideelt værktøj til at lære om trafik og færdselssikkerhed.  

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve.

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
EXAKT er gerne behjælpelig med montering af gulvfolier, kontakt os på tlf. 98193533 for pris. Alternativt så anbefaler vi at du tilkøber Monteringskit for den bedste montering.
Download