Målskive - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Målskive - Gulvfolie

Varenummer: 791020 Kategori

5.100,00 DKK ekskl. moms

Folie med form som en stor målskive til montering på gulv. Gulvfolien kan benyttes med bolde, ærteposer eller lignende, hvor konkurrencen kan tilpasses efter deltagernes evner og eventuelle fysiske udfordringer.

Folie formet som en stor målskive til montering på gulv. Den store gulvfolie er meget anvendelig i hverdagen på f.eks. et plejehjem, hvor beboerne kan samles om spillet – uanset om de er godt gående eller sidder i kørestol. Folien kan også benyttes på en skole eller børnehave, hvor spillet kan være samlingspunket om leg og hygge for børnene.

Gulvfolien kan benyttes med bolde, ærteposer eller lignende, hvor konkurrencen kan tilpasses efter deltagernes evner og eventuelle fysiske udfordringer. Denne simple gulvfolie sikrer mange timers hygge, hvor man altid kan spille en omgang.

Leveres i 2 dele

Mål
Ø200 cm.

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat.

Print
HP print, 4 farvet CMYK. 

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
EXAKT er gerne behjælpelig med montering af folier, kontakt os på tlf. 98193533 for pris. Alternativt så anbefaler vi at du tilkøber vores monteringskit.

Produkttype

Montering

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os