Skofrit område - Små børn - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Skofrit område - Små børn - Gulvfolie

Varenummer: 770539 Kategori

1.125,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie – Skofrit område, små børn passer perfekt til vuggestuen, dagplejen og andre steder hvor de helt små leger på gulvet. Illustrationerne viser tydeligt fire små søde børn, der leger.

Med denne dekorative gulvfolie har du mulighed for at markere et skofrit område, til der hvor de mindste børn bruger gulvet som deres legeplads. Således kan du nemt opfordre forældre og andre udefrakommende til at tage deres fodtøj af, og sikre at gulvene fortsat er rene og sikre at lege på. Illustrationen viser tydeligt fire små søde børn, der leger.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os