Skofrit område - Gulvfolie
Skofrit område - Gulvfolie Skofrit område - Gulvfolie Skofrit område - Gulvfolie
Varenummer: 770540

Skofrit område - Gulvfolie

1.125,00 DKK
1.125,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Denne folie er perfekt i børnehaven eller i de små klassetrin – ja faktisk til alle de steder, hvor både børn, pædagoger, lærere og forældre skal tage deres sko af. Illustrationerne gør det meget klart at skoene skal tages af, og der er tilføjet tekst med ”Skofrit område”, så budskabet bør ikke være svært at forstå. Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770540
Produkttype Gulvfolie
Størrelse 50 x 150 cm
Montering Inde
Målgruppe Daginstitution, Skole