Tænketanken - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Tænketanken - Gulvfolie

Varenummer: 796013 Kategori

1.495,00 DKK ekskl. moms

Tænketanken er en mørkelilla kvadratisk gulvfolie, der opfordrer til eftertænksomhed, nytænkning, idegenerering og læring, med illustrationer af en hjerne, en der tænker, en idépære, tandhjul, spørgsmålstegn og en kemikolbe.

Har I et område der er tiltænkt konceptudvikling eller gruppearbejde, hvor støj gerne må holdes nede? Så kan denne gulvfolie være løsningen du står og mangler. Tænketanken er en mørke-lilla kvadratisk gulvfolie, der opfordrer til eftertænksomhed, nytænkning, idegenerering og læring, med illustrationer af en hjerne, en idépære, tandhjul, spørgsmålstegn, kemikolbe og en person der står og tænker. Med sin dominerende farve, kan I nemt markere, hvis områder i grundskolen skal benyttes som koncentrationszoner.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os