Terning 1-10 - Gulvfolie
Terning 1-10 - Gulvfolie Terning 1-10 - Gulvfolie Terning 1-10 - Gulvfolie Terning 1-10 - Gulvfolie
Varenummer: 770527

Terning 1-10 - Gulvfolie

950,00 DKK
950,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Farverige gulvfolier med tallene 1-10 illustreret som øjne på en terning. De flotte folier i forskellige farver er et godt værktøj til at lære om tal og matematik. Øjnene er især brugbare til at lære eleverne i indskolingen at tælle, da tallene er tydeligt visualiseret gennem antal af øjne. Du kan selv bestemme, hvordan de enkelte folier skal placeres. På den måde kan der inspireres til leg og bevægelse under læring med tallene som element.

Sættet indeholder 10 tal, der er skåret hver for sig.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770527
Produkttype Gulvfolie
Størrelse 21 x 29,7 cm
Antal Sæt med 10 stk.
Montering Inde
Målgruppe Daginstitution, Skole