Gulvfolie - 6 fødder + sygesikringsbevis- Gulvfolie

Varenummer: 791200 Kategorier ,

695,00 DKK ekskl. moms

Wayfinding til tjek-in med sygesikringsbevis

Vi ved det godt alle sammen…

Når vi besøger lægen, skal vi huske at tjekke ind med det gule Sundhedskort. Alligevel henvender adskillige patienter sig hos personalet hver eneste dag for at melde deres ankomst. Det koster dyrebar tid, som kunne have været brugt på kerneopgaver.

Dette sæt består af 6 fødder/3 sæt og et sygesikringskort – alt sammen produceret i en gulvfolie. Gulvfolien er produceret med en permanent klæb, der giver en holdbar montering, og så er selve printet beskyttet med en laminat, der gør at den holder sig pæn længe på trods af meget trafik og hyppig rengøring

Hver fod måler ca. 30 x 11 cm, mens sygesikringsbeviset måler 20 x 32 cm.

Vi kan ligeledes ikke garantere, at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye gulvfolie. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af gulvfolien, når du køber den her på siden. Ønsker du at montere gulvfolien selv, anbefaler vi at du tilkøber et monteringssæt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal pr. pakke

7 stk.

Farve

Gul

Montering

Inde

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os