Fod, 10 stk. - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Fod, 10 stk. - Gulvfolie

Varenummer: 791262 Kategori

339,00 DKK ekskl. moms

10 stk. ekstra slidstærke gule gulvmarkeringer til identifikation af farlige områder, opbevaringsrum, gangbroer m.m. Pakken indeholder 10 stk. af den valgte model.

Ryd

Ekstra slidstærk gulvmarkering i forskellige farver til vejvisning og markering af områder. Brug disse fodspor til at lede gæster eller medarbejdere den rette vej. Løsningen kan også kombineres med andre produkter fra samme serie, til identifikation af farligere områder. Det kan eksempelvis være på lageret, hvor god organisering og sikkerhed er yders vigtigt, der kan fodsporene være med til at vise gangstier.

Hvor skal vi hen? Med disse fodspor kan du lave tydelig vejvisning på gulvet og på den måde hjælpe elever, medarbejdere eller gæster til at finde vej. Ved at tydeliggøre vejen ind til afdelinger eller toilettet bliver besøgende selvhjulpne, og I sparer samtidig en masse tid ved ikke længere at skulle navigere folk rundt i huset. Med sit enkle design passer folien ind alle steder – vælg blot, hvilken farve som du synes, passer bedst til jeres indretning.

Løsningen indeholder 10 stk. (5 højre og 5 venstre fødder). Gulvfolien har en skridsikker overflade, er utrolig slidstærk og holder til både daglig slitage og almindelig rengøring.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye gulvfolie. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af gulvfolien, når du køber den her på siden. Ønsker du at montere folienselv, anbefaler vi at du tilkøber et monteringssæt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie, vægfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

Farve

, , , ,

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os