Streg, 10 stk. - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Streg, 10 stk. - Gulvfolie

Varenummer: 791253 Kategori

149,00 DKK ekskl. moms

10 stk. ekstra slidstærke gule gulvmarkeringer til identifikation af farlige områder, opbevaringsrum, gangbroer m.m. Pakken indeholder 10 stk. af den valgte model.

Ryd

Ekstra slidstærk gulvmarkering i forskellige farver til opmærkning og markering af områder. Brug eksempelvis disse streger til identifikation af farligere områder, opbevaringsrum og gangbroer, eller opdel eksempelvis lageret i mindre zoner for at sikre god organisering og sikkerhed.

Pakken indeholder 10 stk. og du kan med fordel kombinere løsningen med de andre modeller fra samme serie – og på den måde sammensætte en afmærkning, der matcher dine ønsker. Du kan også bruge gulvmarkeringerne til vejvisning eller nudging. Ved at markere vejen til toilettet eller afdelinger, bliver besøgende selvhjulpne og de får lettere ved at finde rundt i huset – samtidig sparer I en masse tid.

Gulvfolien har en skridsikker overflade, er utrolig slidstærk og holder til både daglig slitage og almindelig rengøring.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye gulvfolie. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af gulvfolien, når du køber den her på siden. Ønsker du at montere folienselv, anbefaler vi at du tilkøber et monteringssæt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie, vægfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

Farve

, , , ,

Antal

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os