Hængepylon
Varenummer: 1500025

Hængepylon

Kontakt venligst vores sælger for at få oplyst prisen på Hængepylon.

Fill out my online form.
Hængepylonen anvendes som hængeskilt ned fra loftet på større steder, hvor du ønsker at budskabet skal være læsbart på begge sider og kunne ses på lang afstand. Indholdet er helt op til dig, da dette monteres med folieprint. Læs mere
Beskrivelse

Detaljer

Hængepylonen anvendes som hængeskilt ned fra loftet på større steder, hvor du ønsker at budskabet skal være læsbart på begge sider og kunne ses på lang afstand. Indholdet er helt op til dig, da dette monteres med folieprint. Der er stor valgfrihed i forhold til design og størrelse - dog max (HxL) 70 cm x 3 meter.

Hos EXAKT har vi et lækkert udvalg, så du altid kan finde netop den løsning, der passer til din virksomhed eller institution. Alle pylonerne er beregnet til montering af foliebogstaver og andre folieprint, og der er derfor ikke den ting, der ikke kan laves på pylonerne.
 
Base systemet er vores mest populære model
Det er et komplet pylonsystem med et unikt ellipsedesign. Hvis du vælger Base systemet, kan du få et eksklusivt og ensartet look på dine store skilte både ude og inde.

Den er ikke til at overse, og den er elegant at se på med sit unikke ellipsedesign med ombukkede frontplader samt gummilister på kanterne. Du kan både bruge pylonen til at vise dit logo, vise vej eller give andre informationer, mulighederne er mange. Indholdet er helt op til dig, da dette monteres med folieprint.

 
Produktinformation
Som de andre typer af pyloner, har hængepyloner det elegante ellipsedesign med ombukkede frontplader samt gummilister. Pylonen leveres som standard i natur-anodiseret eller hvidlakeret aluminium og har toplåg som afslutning. Der følges sorte beslag til ophæng med. På forespørgsel kan pylonen også leveres i en helt plan model mod tillæg. Leveres op til størrelse 3000mm i længde ud fra væg og 700mm i bredde/højde.

Bemærk at alle priser er ekskl. grafisk arbejde og folieprint. Grafisk arbejde pr. arbejdstime: 599,-

Kontakt EXAKT
Hvis du er interesseret i en hængepylon, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. 

Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Download