Betingelser for grafisk arbejde - EXAKT

Betingelser for grafisk arbejde

Korrektur

Denne korrektur fremsendes, for at du har mulighed for at komme med eventuelle rettelser. Gennemgå derfor dokumentet nøje, da korrekturen danner grundlag for det endelige produkt.

Eventuelle fejl opstået grundet mangler i korrekturen, vil efter godkendelse ikke kunne danne grundlag for en reklamation.

Grafisk arbejde

På din ordrebekræftelse fremgår det estimerede antal grafiske timer. Dette tal kan ændre sig alt efter antal korrekturgange og den samlede designproces.

Udarbejdelse af den grafiske opsætning og design, ­faktureres sammen med det endelige produkt. Dog ­gør vi opmærksom på, at hvis produktet ikke ønskes, fremsendes der faktura på det udførte grafiske arbejde.

Standardvarer

Hvis der i dette dokument fremgår standardvarer, er der ikke påregnet grafisk arbejde til rettelser heraf. Såfremt du ønsker at rette i disse, påføres dette som ekstra ­grafisk arbejde.

Vi producerer først når du godkender

For at sikre at produktet bliver lige som du ønsker, starter vi ikke produktionen før vi har en skriftlig godkendelse af fremsendte grafiske filer.

Leveringstid efter godkendelse

Folieprint
1 – 2 uger

Whiteboards m. design
2 – 3 uger

Skilteplader m. print
1 – 2 uger

Andre skilteløsninger
2 – 3 uger

Akustikprodukter
3 – 5 uger

Montering

Er der bestilt montering af produkterne, kan dette forventes at finde sted 1 – 2 uger efter den ovenstående leveringstid.

Efter godkendelse af de grafiske filer kontakter vi dig for at aftale monteringstidspunkt.

Alle ovenstående leveringstider er ­vejledende.

Rettigheder

EXAKT kan ikke kan stilles til ansvar for copyright på ideer eller designs leveret af dig som kunde.

Alle designs leveret af EXAKT ­tilhører EXAKT, og må ikke ­senere produceres af andre virksom­heder, med mindre ­filerne frikøbes.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os