HandlingsbroHandlingsbroHandlingsbroHandlingsbro
Handlingsbro
Handlingsbro Handlingsbro
Varenummer: k790634

Handlingsbro

Fra
1.610,00 DKK
Fra
1.610,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Folieprint med handlingsbroen kendt fra danskundervisning. Folien er rigt illustreret og åbner op for fantasi og historiefortælling. Løsningen er ideel som udsmykning i indskolingen, og på samme tid kan den være et nyttigt redskab til undervisningen. Eleverne kan benytte folien som inspiration til opbygningen af en historie. Med sine illustrationen, der er opbygget efter et eventyr, bliver det lettere at forstå, hvordan der skal bygges en bro mellem begyndelsen, midten og slutningen. Handlingsbroen kommer i forskellige størrelser og typer af folieprint - vælg mellem væg- eller gulvfolie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer k790634
Målgruppe Skole