Klar vinduesfolie med print - EXAKT

Shop

Klar vinduesfolie med print

Varenummer: 160008 Kategori

Helprint på klar folie giver et lyst look på trykket og er velegnet til kreative illustrationer på vinduer og glaspartier. Der trykkes ét lag farve, som kan være delvist transparent, alt efter farvernes styrke. Monteres folien på en rude, kan printet ses fra begge sider.

Helprint på klar folie giver et dusted look på trykket og er velegnet til kreative illustrationer på vinduer og glaspartier. Der trykkes ét lag farve, som kan være delvist transparent, alt efter farvernes styrke. Monteres folien på en rude, kan printet ses fra begge sider.

Bestem selv om folien skal dække et firkantet område, eller om den skal udskæres i andre former eller figurer.

Print og design
Denne folie printes som på en klar folie og farverne fremstår lysere.

Vores grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige design. Vi kan både designe din idé helt fra bunden eller blot tilpasse den til folieprintet, hvis du allerede har et færdigt design.

Størrelse
Folien kan produceres i alle størrelser og vil være afhængig af motiv og overfladens størrelse. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige sammensætning af størrelse og motiv, så du får en flot folie, der passer til din dør eller vindue.

Renskåret eller konturskåret?
Folien kan enten renskæres, hvilket betyder at folien udskæres i en firkant med retvinklede hjørner, eller konturskæres, hvor folien udskæres i alverdens former. Det er helt op til dig om du vil have din folie renskåret eller konturskåret. Ofte vil motivet være afgørende for om den ene eller den anden løsning er at foretrække.

Montering
Vi er meget gerne behjælpelig med at montere din folie, så du er sikker på at den er monteret korrekt. Hvis du selv ønsker at montere din folie, eller få andre til det, anbefaler vi at du tilkøber et monteringskit, der indeholder alt det nødvendige udstyr til at montere folien.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os