Dørfolie - Historiefortælling, op til 215x100 cm - EXAKT

Shop

Dørfolie - Historiefortælling, op til 215x100 cm

Varenummer: 770704 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Skab inspirerende, kreativ og lærerig indretning med en dørfolie, der lærer børnene at skabe deres egen lille historie. Dørfolien giver eksempler på hvordan man kan stille sig selv spørgsmålene “hvem, hvad, hvornår, hvor og hvorfor”, så man kan skabe sin egen lille historie.

Med denne dørfolie får du den perfekte guide til, hvordan man fortæller og opbygger en historie. Den er både dekorativ og lærerig på samme tid. Brug den i danskundervisningen til at visualisere, hvordan man eleverne kan bygge en historie op, ved kun at besvare de fem klassiske hv-spørgsmål – hvem, hvad, hvornår, hvor og hvorfor? Dørfolien er dekorativ og skildrer tilmed en minihistorie omkring en hulemand, som et eksempel på, hvordan de fem spørgsmål kan bruges i praksis. Folien måler 215 x 100 cm, men kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os