Vægfolie - Historiske begivenheder, 32 stk. - EXAKT

Shop

Vægfolie - Historiske begivenheder, 32 stk.

Varenummer: VF - Historiske begivenheder, 32 stk. Kategori

8.995,00 DKK ekskl. moms

Vægfolie med 32 historiske begivenheder, der har haft indflydelse på både Danmarks- og verdenshistorien. Hver begivenhed er udskåret som en separat folie, der måler 35 x 43 cm.

Vægfolie med historiske begivenheder.

Vægfolie med 32 historiske begivenheder, der har haft indflydelse på både Danmarks- og verdenshistorien. Hver begivenhed er udskåret som en separat folie, der måler 35 x 43 cm, så du kan frit vælge hvor og hvordan de skal placeres. Disse vægfolier kan bruges som udgangspunkt for historie-undervisning om de enkelte begivenheder eller bruges som et dekorativt og lærerigt element i indretningen.

Du kan frit vælge om du vil købe alle 32 stk. som et sæt eller kun vil købe enkelte af begivenhederne. Hver folieprint måler 35 x 43 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vægfolie. Har du ikke mod på selv at montere vægfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne vægfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os