"Hold afstand"-sæt - Gulvfolie - EXAKT

Shop

"Hold afstand"-sæt - Gulvfolie

Varenummer: 796135 Kategori

1.495,00 DKK ekskl. moms

Vi skal holde afstand til hinanden, men hvor meget? Brug dette sæt til at visualisere afstanden, så både børn og voksne er med. Sættet indeholder 2 stk. “Hold afstand”-linjer og 10 stk. rondeller i matchende farve. Findes i fire forskellige farver.

Ryd

Sæt til visualisering af afstand.

Vi skal holde afstand til hinanden, men hvor meget? Det kan være svært at vide, hvor meget afstand der faktisk kræves for at forebygge spredning af f.eks. virus.Brug dette sæt til at visualisere afstanden, så både børn og voksne er med.

Sættet indeholder 2 stk. “Hold afstand”-linjer på 1 meter og 10 stk. rondeller i Ø20 cm i matchende farve. Findes i fire forskellige farver: Blå, grøn, rød og sort.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Farve

, , ,

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os