Hopperim - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Hopperim - Gulvfolie

Varenummer: 770549 Kategori

2.155,00 DKK ekskl. moms

Hvad rimer på gris? Med denne gulvfolie kombineres leg og læring og den egner sig derfor perfekt til børnehaver og indskolingen.

Hvad rimer på gris? At kunne høre om to ord rimer, er en vigtig del af børns udviling af sproget. Med denne gulvfolie får du en kombination af leg og læring, der kan bruges i den faglige indretning af både klasseværelser og gangarealer, og som åbner op for muligheden, for at skabe en alternativ tilgang til læring. Den egner sig derfor perfekt til børnehaver og i indskolingen. Hopperim kombinerer fokus på børnenes motorik og fonologiske opmærksomhed. Optimer det faglige og sproglige miljø ved at montere disse rondeller, så børnene kan hoppe mellem de ord der rimer. Pakken indeholder 36 dele.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Antal

Montering

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os