"Hugo" Chauffør - Figur til vejvisning - EXAKT

Shop

"Hugo" Chauffør - Figur til vejvisning

Varenummer: 791223 Kategorier ,

2.995,00 DKK ekskl. moms

En kendt problematik i sundhedssektoren – særligt i større sundhedshuse og på hospitaler – er at patienterne ikke ved hvor de skal vente på chaufføren når de køres med FlexTrafik.

En kendt problematik i sundhedssektoren – særligt i større sundhedshuse og på hospitaler – er at patienterne ikke ved hvor de skal vente på chaufføren når de køres med FlexTrafik. Det betyder at både chauffører og personalet bruger unødvendig tid på at finde “Fru Jensen” når hun skal køres hjem.Desuden opleves det ofte utrygt for patienten at være usikker på om han/hun venter det rigtige sted.

“Hugo” er den kollega der i sit chauffør-tøj venligt guider patienterne til at vente det rigtige sted. Han sikrer færre forstyrrelser hos personalet og en mere effektiv hverdag.

Mennesker søger intuitivt andre mennesker, og derfor er Hans den helt rigtige nudging, når det kommer til at gøre patienter mere selvhjulpne og frigøre medarbejderressourcer til vigtige kerneopgaver. Jo færre forstyrrelser for sekretærer og administrative medarbejdere, jo færre fejl opstår der pga. afbrydelserne.

“Hugo” leveres i naturlig størrelse og den menneskelignende figur har en positiv effekt ift. at drage mennesker til sig.

Figuren måler 180 x 82 cm og er producereti Vikudur-plade, som er et let materiale hvor motivet er printet på. Det gør figuren nem at flytte – og med sine 10mm tykkelse står den stabilt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en nudgingløsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Antal pr. pakke

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os