Husk at vaske hænder, pakke med 5 stk. - EXAKT

Shop

Husk at vaske hænder, pakke med 5 stk.

Varenummer: K796124 Kategori

575,00 DKK ekskl. moms

Væg- eller gulvfolie med påmindelse om at vaske hænder. Folien er cirkelformet og indeholder både tekst og illustration, der minder om at man skal vaske hænder i minimum 20 sekunder for at være sikker på at de er rene.

Ryd

Sød påmindelse i cirkelformet design.

Hjælp med at gøre håndvask til en leg med dette sjove design, der minder om at man skal huske at vaske hænder og vigtigheden i at gøre det i minimum 20 sekunder.For at undgå virussmitte er det vigtigt at man tager sine forholdsregler og kender til de gængse hygiejneanbefalinger. I kan være med til at sikre, at medarbejdere, elever eller gæster af huset er bekendte med hygiejnerådene, og sørger for at vaske deres hænder ordenligt efter de har været på toilettet eller i kontakt med madvarer. Det er nemlig yderst vigtigt at man vasker sine hænder ofte og grundigt. Formålet er at oplyse folk og undgå at bakterier og virus spredes internt.

Folien måler Ø20 cm og findes både som gulvfolie og vægfolie. Pakken indeholder 5 stk. af den valgte folietype.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen af folien, anbefaler vi, at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette produkt i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

,

Antal pr. pakke

Størrelse

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os