Husk at vaske hænder - Lille Frække Frederik - EXAKT

Shop

Husk at vaske hænder - Lille Frække Frederik

Varenummer: K790731 Kategori

Fra 749,00 DKK ekskl. moms

Illustration til at hjælpe under håndvask ved hjælp af en sang lavet på melodien fra “Den Lille Frække Frederik”.

Ryd

Sjov skilteplade eller gulvfolie til effektiv nudging på toilettet.

Hjælp med at gøre håndvask til en leg med dette sjove design, der indeholder en sang til at synge mens man vasker hænder. Sangen er baseret på melodien fra sangen “Den Lille Frække Frederik” og er nem for børn og voksne at huske. Den hjælper både til at huske, hvordan der skal vaskes hænder, men den får også tiden til at gå, men man vasker hænder. Det bør nemlig tage minimum 20 sekunder at vaske hænder, men det kan sagtens tage længere, hvis du synger imens.

Designet med denne sang måler 50 x 100 cm og findes både som skilteplade og gulvfolie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen af folien, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien.

Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien eller skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette produkt i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier eller skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

,

Antal pr. pakke

Størrelse

Størrelse

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os