Husk sæben, pakke med 5 stk.

Varenummer: K796208 Kategori

Fra 575,00 DKK ekskl. moms

Gulv- eller vægfolie til effektiv nudging på toilettet. Hjælp medarbejdere, elever eller gæster med at huske de gode vaner på toilettet, så de får vasket hænderne med sæbe.

Ryd

Gulv- eller vægfolie til effektiv nudging på toilettet.

Hjælp medarbejdere, elever eller gæster med at huske de gode vaner på toilettet, så de både får gjort rent efter sig og sørger for god hygiejne. Med disse folier kan I tydeliggøre budskabet, og sikre at der er en effektfuld påmindelse om god toilet-etikette. Det er med andre ord et redskab til nudging, der kan benyttes til at ændre folks adfærd i en ønsket retning.

Ikonerne findes både i en serie, hvor alle ikonerne har samme blå farve og i en serie, hvor hver enkelt ikon har sin egen farve.Toilet-ikonerne måler 35 x 40 cm og findes som gulv- eller vægfolie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie, Vægfolie

Antal pr. pakke

5 stk.

Størrelse

18×20 cm, 35×40 cm

Farve

Blå, Grøn

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os