Læringstavle - Hvor kommer maden fra, 4 stk, 50x50 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Hvor kommer maden fra, 4 stk, 50x50 cm

3.565,00 DKK ekskl. moms

Hvilket dyr kommer de forskellige kødretter fra? Dette sæt med fire læringstavler forestiller dyrene får, ko, høne og gris, samt de forskellige retter, hvor der indgår kød fra dyret.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

En del af undervisningen i madkundskaber er at give viden om råvarernes oprindelse, herunder hvilke dyr der fremstiller hvilket typer kød. Dette sæt med fire læringstavler giver viden om, hvilket kød der kommer fra henholdsvis får, køer, høns og grise. Skiltepladerne kan indgå som en kreativ indretning i f.eks. kantinen eller skolekøkkenet sammen med vores andre læringstavler.

Sættet består af fire læringstavler med hver deres motiv.

Skiltepladerne er 3 mm tykke og leveres i størrelsen 50 x 50 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlerne med forborede huller, hvilket gør det nemt at montere pladerne på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en skilteløsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

50 x 50 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os