i3Sync Touch 3.0 - 1 sender + 1 modtager
i3Sync Touch 3.0 - 1 sender + 1 modtager i3Sync Touch 3.0 - 1 sender + 1 modtager i3Sync Touch 3.0 - 1 sender + 1 modtager i3Sync Touch 3.0 - 1 sender + 1 modtager video
Varenummer: 540048

i3Sync Touch 3.0 - 1 sender + 1 modtager

7.495,00 DKK
i3Sync Touch er det ideelle valg, hvis du ønsker et moderne og yderst nemt og effektivt plug & play-præsentationsværktøj. ​Løsningen er trådløs og meget nemt at benytte. Det kræver hverken installation af software eller kabler at komme igang - du skal blot tilslutte den trådløse sender og modtager i dine enheder. Wifí er ikke nødvendig, for at benytte denne løsning.
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

i3Sync Touch er det ideelle valg, hvis du ønsker et moderne og yderst nemt og effektivt plug & play-præsentationsværktøj.

​Løsningen er trådløs og meget nemt at benytte. Det kræver hverken installation af software eller kabler at komme igang - du skal blot tilslutte den trådløse sender og modtager i dine enheder. Wifí er ikke nødvendig, for at benytte denne løsning.

​i3Sync Touch har modsat i3Sync Pro den fordel, at der er trådløst touchoverførsel, så ændringer foretaget af dig synkroniseres med den mobile device, der er tilsluttet.

​Løsningen er kompatibel med alle HDMI-enheder såsom PC, tablets, kamera og smartphones. Derudover er i3Sync Touch OS-uafhængig, hvilket gør, at den samarbejder godt med både Windows, Mac, Android og Linux. 

Brug eksempelvis løsningen:
 • I klassen
 • Til møder eller andre præsentationer
Plug & Play er en ideel løsning til inddragelse af eleverne i undervisningen. Samtidig er løsningen sjov for eleverne, da de aktiveres mere i undervisningen og løsningen sikrer samtidig, at der ikke benyttes unødvendig meget tid fra undervisningen på at få de rigtige kabler sat til - det hele kører let ved blot at indsætte en sender og en modtager - hurtigt og nemt!

Det er muligt at tilkoble op til 254 sendere til én modtager, hvilket gør det muligt at benytte løsningen i en større forsamling. Du skifter skærm ved et enkelt tryk på transmitteren, som sidder i enheden, du ønsker skal dele sit indhold.
 
Indeholder:
 • HDMI-receiver
  • USB-opladningskabel
  • USB-strøm adapter med EU-, US- og GB-stik
  • Kort HDMI(Ha) til HDMI(Hu)-kabel
 • HDMI-transmitter
  • USB-opladningskabel
  • Kort HDMI(Ha) til HDMI(Hu)-kabel)
Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 540048
Download