i3Sync Touch 3.0 - 2 sendere + 1 modtager
i3Sync Touch 3.0 - 2 sendere + 1 modtager i3Sync Touch 3.0 - 2 sendere + 1 modtager i3Sync Touch 3.0 - 2 sendere + 1 modtager i3Sync Touch 3.0 - 2 sendere + 1 modtager video
Varenummer: 540049

i3Sync Touch 3.0 - 2 sendere + 1 modtager

9.495,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

i3Sync Touch er det ideelle valg, hvis du ønsker et moderne og yderst nemt og effektivt plug & play-præsentationsværktøj.

​Løsningen er trådløs og meget nemt at benytte. Det kræver hverken installation af software eller kabler at komme igang - du skal blot tilslutte den trådløse sender og modtager i dine enheder. Wifí er ikke nødvendig, for at benytte denne løsning.

​i3Sync Touch har modsat i3Sync Pro den fordel, at der er trådløst touchoverførsel, så ændringer foretaget af dig synkroniseres med den mobile device, der er tilsluttet.

​Løsningen er kompatibel med alle HDMI-enheder såsom PC, tablets, kamera og smartphones. Derudover er i3Sync Touch OS-uafhængig, hvilket gør, at den samarbejder godt med både Windows, Mac, Android og Linux. 

Brug eksempelvis løsningen:

  • I klassen
  • Til møder eller andre præsentationer

Plug & Play er en ideel løsning til inddragelse af eleverne i undervisningen. Samtidig er løsningen sjov for eleverne, da de aktiveres mere i undervisningen og løsningen sikrer samtidig, at der ikke benyttes unødvendig meget tid fra undervisningen på at få de rigtige kabler sat til - det hele kører let ved blot at indsætte en sender og en modtager - hurtigt og nemt!

Det er muligt at tilkoble op til 254 sendere til én modtager, hvilket gør det muligt at benytte løsningen i en større forsamling. Du skifter skærm ved et enkelt tryk på transmitteren, som sidder i enheden, du ønsker skal dele sit indhold.

I denne pakke medfølger 1 stk. modtager og 2 stk. sendere.
 
Indeholder:

1 stk. HDMI-receiver

  • USB-opladningskabel
  • USB-strøm adapter med EU-, US- og GB-stik
  • Kort HDMI(Ha) til HDMI(Hu)-kabel

2 stk. HDMI-transmitter

  • USB-opladningskabel
  • Kort HDMI(Ha) til HDMI(Hu)-kabel)
Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 540049
Download