Indretning

Visuel indretning giver god trivsel

Når der sættes fokus på den visuelle indretning, så er der automatisk også fokus på vores velvære når vi er på arbejde. Vi bliver glade af at kigge på noget smukt, og vi bliver mindet om det gode samarbejde, når kommunikationen er herom. Med afsæt i at et dekorativt visuelt miljø giver god trivsel hjælper vi vores kunder med at skabe gode omgivelser, inddrage deres profil i indretningen og ikke mindst kommunikere deres budskab.
Alle vores designs kan leveres på lige netop det produkt du ønsker. Vi bestræber os hele tiden på at levere den højeste kvalitet, der kan tåle at være i et dagligt miljø med mange mennesker, hyppig rengøring og anvendelse hver eneste dag. Hver især har det enkelte produktmedie deres egne fordele som du kan tage med i dine overvejelser.

Folieprint

Vores valg af folietype tilpasses altid fladen hvorpå det skal monteres. Dette selvfølgelig for at sikre at den højeste kvalitet og dermed længst mulig holdbarhed.

Alle folieprint er ”født” hvide hvorpå man så kan printe lige netop det design man ønsker. Alle folieprint fra EXAKT leveres med en laminat, der beskytter printet så de kan tåle rengøring og anvendelse i dagligdagen.

Folieprintet kan monteres på stort set alle indendørs flader samt glatte flader udendørs. Det giver mulighed for at dekorere vægge, døre, gulve, møbler, trapper, vinduer osv.

Vægrammer med banner

Vægrammer er en elegant løsning til udsmykning, reklame, information og andre store ting du kunne have lyst til at hænge op. De udskiftelige fronte, gør det til et fleksibelt produkt, hvor du løbende kan udskifte motiv, eller bytte motiv flere vægrammer imellem.

En vægramme består af en solid ramme i aluminium inklusiv et stofbanner der fastgøres til rammen – sammen skaber disse to elementer et elegant og eksklusivt skiltesystem. Selve banneret er nemt at skifte, så med denne løsning får I en fleksibel vægdekoration, der kan skiftes efter behov. På få minutter er det muligt at ændre det visuelle udtryk i et rum, så det er tilpasset specielle begivenheder eller temaer i afdelinger.

Vægrammer er dermed til jer, som ønsker en fleksibel udsmykning, hvor der gerne må skiftes udtryk ofte.

Skilteplade

Skiltepladerne er et medie der kan monteres på alle flader. Pladerne kan laves i lige nøjagtig de størrelser der er behov for. Ligeledes kan pladerne konturskæres f.eks. ved tilpasning til bygning eller en bestemt form.

Skiltepladerne er ”født” hvide hvorpå man så kan printe lige netop det design man ønsker. Printet laves på en UV-printer der gør at selve printet har lang holdbarhed også i farverne både inde og ude.

Skiltepladerne leveres som standard med afrundede hjørner og hul for montering så de er nemme at montere og er et medie der hænger 100% fast på væggene og som nemt kan flyttes hvis det ønskes.

Akustikbillede

Akustikbilleder fra EXAKT kan leveres med netop det motiv du ønsker. Så dette produkt har to vigtige funktioner – de er med til at regulere støjen og så har det også en dekorativ funktion.

Den absorberende kerne leveres altid i en klasse A for den bedste effekt – udenpå dette monteres et stof med dit foretrukne motiv printet så du får et flot visuelt produkt der regulerer støjen.

For at opnå den rette effekt med akustikbilleder kan det være nødvendigt at kombinere med absorbenter i loftet – du kan selvfølgelig altid på råd og vejledning hos EXAKT inden du beslutter dig for dit produktmedie.

Tavler

Tavler er ofte en del af indretningen på vores arbejdspladser – whiteboardtavler til skolens mange klasseværelser, tavler til at skabe overblik over firmaets aktiviteter med et årshjul eller dele informationer i børnehaven, vi møder dem overalt.

Hos EXAKT har vi mange års erfaring med alt fra klassiske whiteboards til avancerede specialtavler, og vores alsidige løsninger sikrer, at tavlerne kan bruges til mange forskellige formål i både virksomheder, skoler og daginstitutioner.

Vi kan desuden tilbyde alle tavler i specialmål og med print så de nøjagtigt kan tilpasses dine ønsker og krav i både funktion og indretning.

Vi kan være dit grafiske mediehus

Har du brug for en kreativ sparring eller lyst til at vende dine ideer så er både vores grafiske team og vores lokale konsulenter klar til at tage en snak med dig. Klik videre og læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med på det grafiske område så du får designs lige efter dine ønsker og behov.
Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os