Folieprint

På vægge, vinduer, døre, gulv eller møbler

Folieprint er et af de produktmedier som vi ofte anvender i indretning af arbejdspladser, klinikker og kontorer, til undervisningsmiljøer på skoler eller som læringsmiljø i daginstitutionerne. Mediet er et printbar medie, hvilket giver mulighed for, at få lige netop det du ønsker og har brug for. Motiver kan designes i samarbejde med vores grafiske afdeling eller vælges blandt vores mange kategorier i vores motivgalleri.

Store vægfolier

Folieprint på vægge giver mulighed for at lave store fotostater og skabe masser af liv på gangen, i kantinen, mødelokalet eller et helt andet sted.

Folien fungerer som en tapet og er beskyttet med en laminat så printet er beskyttet. Folien kan aftørres med en opvredet klud og egner sig derfor til alle typer lokaler.

De fysiske rammer betyder meget for vores trivsel og velvære, og her kan de store vægfolier, være med til at skabe ny energi og et helt forandret dekorativt miljø.

Fotostater på døre

Mulighederne for at udsmykke døre med folieprint er ubegrænsede og derfor er folie et perfekt valg til eksempelvis at afmærke døre ind til faglokaler eller maskere døre for demente patienter.

Dørfolie kan anvendes både i daginstitutionen, skolen og virksomheden, som et dekorativt element eller som et led i wayfinding til elever, besøgende eller medarbejdere.

Dørfolier er også en mulighed for at upcycle slidte døre – i stedet for udskiftning af døre kan folieprint bidrage til et mere visuelt miljø og den gamle dør får nyt liv.

Upcycle møblerne med visuelle folieløsninger

Med kreative folieløsninger kan I nemt give de slidte møbler og andre flader helt nyt liv. Folierne kan monteres på næsten alle flader, og bidrager hurtigt til at skabe visuelle arbejdsmiljøer, som gør en forskel i hverdagen.

Det helt rigtige design bidrager ikke kun til det visuelle indtryk, men styrker samtidig også rummets funktion. Leder I efter en unik løsning, er vores grafiske afdeling selvfølgelig også klar til at hjælpe jer med at finde den løsning, som passer bedst til jer.

Dusted folie som afskærmning

Den dustede folie er meget velegnet til afskærmning, da den stadig slipper lys ind i lokalet. Folierne kan leveres med print eller udskæringer så det både bliver dekorativt og kan anvendes som en del af indretningen.

Vores konsulenter og grafiske designere er klar til at hjælpe med ideer og forslag til hvordan I får den bedste afskærmning, der passer til både lokalet og funktionen.

Medie med mange muligheder

Afskærmning er en lige så stor en del af indretningen som skilte og design på væggene, men desværre er mange ikke klar over de mange muligheder, dusted folie kan give i indretningen. Det er muligt at printe og udskære dusted folie, så du får en unik indretning, der er både praktisk og kreativ. Herunder kan du se forskellige muligheder for at bruge dusted folie i indretningen.

Rare Wine 20

Dusted folie med udskæring

69370565 00adddf7 ce20 41b3 ad47 ff122aadd2af

Dusted folie med print

69370564 9baf3c75 626e 4d90 8696 da63177f4e66

Dusted folie med print og udskæring

Folieprint som et led i wayfinding

Wayfinding er den samlede betegnelse for arbejdet med orientering i en bygning eller på et område. Fokus er at gøre det nemt at finde fra A til B. Wayfinding handler dels om effektivitet, men også om at skabe tryghed for de mennesker der møder jeres matrikel.

Udskåret folieprint er en nem og diskret måde at skabe mere synlighed end de traditionelle skilteløsninger.

Tag gulvet i brug

Med gulvfolie kan du lave små elementer eller en større løsning, gulvfolie kan både fungere som et dekorativt element og til formidling af informationer til besøgende i forbindelse med wayfinding, nudging og kampagner. Gulvfolien har en skridsikker overflade der er slidstærk, og som holder til daglig slitage og almindelig rengøring, hvilket gør at den kan anvendes alle steder. Også gulvfolien er et printmedie så designet eller budskabet kan du helt selv bestemme.

Har du brug for rådgivning?

Vi hjælper dig gerne med at få et overblik over mulighederne for at opfylde dine behov ved hjælp af folieprint – uanset om det til afskærmning, dekoration, wayfinding eller noget helt fjerde.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters