Skilteplader

Flytbar kvalitet

Skilteplader med print er et fantastisk materiale til såvel skilte som læringstavler på legepladsen, flytbar dekoration indvendig eller som udskåret logo eller figur. Det ønskede design eller motiv printes direkte på pladen, den kan konturskæres i detaljer og så er vores kvalitet med UV-print, en metode der sikrer, at solen ikke kan danne genskin i overfladen, og ligeledes forhindrer det, at motivet ikke bliver bleget af solen med tiden. Men også en metode der laver et meget tydeligt og klar print helt ned i små detaljer.

Skilteplader - En fleksibel løsning

Skilteplader kan med sin fleksibilitet anvendes til mange for skellige formål hos både virksomheder, skoler, daginstitutioner – inde og ude:

  • Facadeskilt
  • Udskåret logo og figurer
  • Læringstavler til skolegården og legepladsen
  • Dekoration med eget design eller motiv

Om vores skilteplader

Vores mest benyttede skilteplade er den 3mm tykke sandwichplade, der består af to plader hvidlakeret aluminium og en kerne af polyethylen. Denne konstruktion giver en let, plan og stabil plade, der er god til både indendørs og udendørs, og som er modstandsdygtig overfor vind og vejr, så pladen holder sig pæn over længere tid. Det er muligt selv at bestemme afrunding på hjørner om pladen skal monteres med skjult eller synlig montage.

Specifikationer for vores standard skilteplader

  • Skilteplade 3mm leveres som standard med afrundede hjørner og skruehul for montering – kan også konturskæres efter fil.
  • Motiv printes direkte på pladens hvide overflade med UV-print.
  • Kan monteres både ude og inde, monteres som standard med egne skruer afhængig af materiale.
  • Afhængig af størrelsen tilpasses antallet af skruehuller for plan montering på væggen. Kan også monteres med ekstra selvskærende skruer.
  • Størrelser over 150 x 300 cm leveres i flere dele.

Læringstavler

Vores mest populære standard skilteplade er læringstavlerne, der giver mulighed for at lære børnene om dyr, bevægelse, træer, krydderurter og mange andre ting.

Har du brug for rådgivning?

Vi hjælper dig gerne med at få et overblik over mulighederne for at opfylde dine behov ved hjælp af skilteplader – uanset om det til dekoration, læringsmiljøer eller noget helt tredje.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters