Tavler

Danmarks mest fleksible tavleleverandør

Tavler anvendes over alt og til mange ting – forbedre arbejdsgange, kvalitetssikre og give overblik – uanset om det er til kontoret, værkstedet, hospitalet eller klasseværelset så indeholder vores store udvalg af tavler, der blandt andet består af whiteboardtavler med og uden print, glastavler, opslagstavler, planlægningstavler og kalendertavler en løsning til ethvert behov. Alle vores tavler uanset om det er standard eller special så er det højeste kvalitet der sikrer lang levetid, og uanset om du skal bruge få eller mange, special eller standard så kan vi hjælpe dig

Når tavlen bliver et uvurderligt værktøj

Kulturen på arbejdsmarkedet i dag stiller store krav til, at vi skal skabe, bevare eller konstruere overblik, lønsomhed og kommunikation. I en travl hverdag har vi brug for synlige modeller og værktøjer, som hjælper os med at bevare overblikket og målrette vores indsats. Derudover skal budskabet kommunikeres på en overskuelig måde. Har vi ikke let tilgængelige værktøjer, der er nemme for os at arbejde med, går vi både glip af gode input og nyttig information. Dette gælder både i private virksomheder og i offentligt regi.

Med et whiteboard med design, kan der skabes præcis det værktøj, som arbejdskulturen, opgaverne og vejen til det endelige resultat kræver. Fordelene ved en speciallavet løsning er, at egne kulturelle værdier bliver forenet med velkendte skabeloner og modeller samt tilpasset produktet, så det bliver præcis det redskab, der er brug for på stedet, skræddersyet til jer.

Skal vi skræddersy din næste whiteboardtavle?

Hvordan arbejder I med planlægning af nye tiltag i jeres organisation?

Hos EXAKT forsøger vi altid at tænke visualiseringsmetoder ind i vores møder. Vi har den opfattelse, at idéer bliver kommunikeret bedst når kreativiteten får frit spil og der kan arbejdes ud fra visualiseringer. Skitsering, kommunikation og kreativitet er med andre ord grundstenen bag skabelsen af nye produkter eller strategier hos os.

Med visualiseringsmetoder får vi mulighed for lettere at dele viden og tanker, og med en whiteboardvæg har vi masser af plads til at kombinere vores visualiseringer med notater, status, planlægning etc. En whiteboardvæg er en elegant tavle, som, udover at være et ideelt planlægningsværktøj, også pryder i mødelokalet.

Et whiteboard er ikke bare et whiteboard

Vi oplever at mange kun ser whiteboardtavlen for, hvad den ret beset er – nemlig en praktisk tavle. Men der er faktisk stor forskel på whiteboardtavler, så det er ikke helt irrelevant at tænke over, hvilke behov jeres tavle skal opfylde?

Den største forskel på de forskellige whiteboardtavler er overfladen, der er med til at definere kvaliteten og den samlede oplevelse af tavlen. Der findes tre forskellige kvaliteter – folieret, lakeret og stålkeramisk. Nogle tavler er firkantede, andre er runde. Nogle er magnetiske, andre er ikke. Nogle kan benyttes til projicering, andre kan ikke. Der findes med andre ord et hav af muligheder, når det kommer til whiteboardtavler. Så når du skal have en ny whiteboardløsning, er det en god idé først at tænke over, hvilke anvendelsesmuligheder jeres tavle skal have.

Vi tør godt sige, at vi er Danmarks mest fleksible tavleleverandør. Gå på opdagelse i vores sortiment af whiteboardtavler her.

Årshjul

Vi bruger i øjeblikket meget tid på at planlægge fremtiden. For hvordan skal det næste halve år forløbe? Hvornår og hvordan skal vi afholde planlagte kurser, møder og andre aktiviteter

For os, fungerer forankring af strategier og planer bedst, når der tages ejerskab, de er synlige og visuelle. Vores favorit værktøj, til at holde overblikket, er et årshjul. Udover at være et visuelt værktøj, er årshjul på whiteboard også et praktisk redskab i en omskiftelig tid, hvor planer nemt kan ændres i takt med at virkeligheden kræver det.

Vi er klar til at hjælpe jer med planlægningen af fremtidige aktiviteter, og vores grafikere kan designe en tavle der passer til netop jeres behov.

Findes kalenderen der varer for evigt?
Det korte svar er… ja!

Ja det lyder næsten for godt til at være sandt. En kalender du kan bruge igen og igen. Svaret er en kalender på et whiteboard. Der er mange fordele ved at benytte en whiteboardtavle som kalender, men de vigtigste er synligheden, genanvendeligheden og det hurtige overblik.

Når vi som organisation formår at skabe det nødvendige overblik, vil man opleve, at medarbejdernes engagement og medansvar vokser. Medarbejderne vil udvise større ejerskab for de opgaver der skal løses – i takt med at der, synligt, skabes overblik over de deadlines og opgaver, der ligger forud for disse. I en hektisk hverdag er det gavnligt for alle, når vi kan stoppe op og danne tydeligt overblik over opgaver.

Vi kan både levere standard kalendertavler, men også skræddersyede tavler, hvor der er mulighed for at kombinere kalenderen med et årshjul eller plads til notater. Se alle dine muligheder her:

Elegant, stilren og iøjnefaldende tavle til kontoret

Ja, superlativer er der nok af, men de passer hver og en til glastavlen. En glastavle er nemlig for dig, der stiller høje designmæssige og funktionelle krav til indretningen af kontoret. Modsat et standard whiteboard kan du med glastavlens blanke og ofte farverige overflade være sikker på, at tavlen skaber synlighed.

Så hvis du er på udkig efter en moderne tavle til kontoret eller mødelokalet, så er glastavlen det rigtige valg. Med sit enkle og stilrene udtryk passer glastavlen til den eksklusive indretning – uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores glastavler er magnetiske, hvilket giver dig flere muligheder end ved en standard tavle. Du bestemmer eksempelvis selv, om din magnetiske glastavle skal bruges som opslags- eller skrivetavle. Og uanset hvad, kommer tavlen til at fremstå som et dekorativt element i indretningen.

Ganske enkelt lækkert og elegant

Få styr på vigtige informationer og undgå at glemme noget i farten

Vi kender den alle… opslagstavlen… et praktisk redskab kendt fra hjemmet eller garderoben i virksomheden, skolen etc. Hvad enten du skal dele vigtige informationer eller huske på kommende begivenheder, er opslagstavlen det foretrukne valg. Og med god grund. Opslagstavlen sikrer nemlig synlighed af vigtige informationer, og er samtidig yderst holdbar og let at rengøre.

Opslagstavlen har gennemgået et større designskift. Før i tiden blev de primært fremstillet med kork front, men i dag skal du både tage stilling til valg af materiale, farve og facon. Det har haft den betydning, at tavlen i dag sagens kan indgå som et dekorativt element, og det er uanset, om der hænger mange eller få opslag på tavlen.

Så med den rette opslagstavle kan du i dag både dele nyheder og informationer, mens du også kan bruge de dekorative tavler som en kreativ del af indretningen.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters