Vægrammer

Rammen med udskifteligt motiv

Med en vægramme har det aldrig været nemmere at skifte udtryk i lokaler. En vægramme består af en solid ramme i aluminium inklusiv et stofbanner der fastgøres til rammen – sammen skaber disse to elementer et elegant og eksklusivt skiltesystem. Selve banneret er nemt at skifte, så med denne løsning får I en fleksibel vægdekoration, der kan skiftes efter behov. På få minutter er det muligt at ændre det visuelle udtryk i et rum, så det er tilpasset specielle begivenheder eller temaer i afdelinger. Vægrammer er dermed til jer, som ønsker en fleksibel udsmykning, hvor der gerne må skiftes udtryk ofte.

God til store formater

Motivet på din vægramme bestemmer du helt selv. Vægrammerne er rigtig gode til de helt store formater og kan sagtens laves op i både 4, 8 og 12 meter i længden. Banneret leveres i en kvalitet som gør printet flot, uanset hvilken højde vægrammen er monteret i – og så er det selvfølgelig brandhæmmende.

Det er nemt og ligetil at skifte banneret på en vægramme – det tager ganske få minutter.

Kontakt os for at høre mere om løsninger og muligheder med vægrammer

Vi kan være dit grafiske mediehus

Har du brug for en kreativ sparring eller lyst til at vende dine ideer så er både vores grafiske team og vores lokale konsulenter klar til at tage en snak med dig. Klik videre og læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med på det grafiske område så du får designs lige efter dine ønsker og behov.
Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters