Informationscenter på akrylplade
Product Code: SL760500

Informationscenter på akrylplade

3.569,00 DKK
Få struktureret informationerne samtidig med at udskiftning og opdatering bliver nem og ligetil. Med denne løsning får du et flot og stilrent informationscenter. Akrylplade 95 x 145 cm - gennemsigtig. "Information" er monteret på pladen med sort folietekst. Leveres med hul i de fire hjørner for ophæng. Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Få struktureret informationerne samtidig med at udskiftning og opdatering bliver nem og ligetil. Med denne løsning får du et flot og stilrent informationscenter.

Akrylplade 95 x 145 cm - gennemsigtig. "Information" er monteret på pladen med sort folietekst. Leveres med hul i de fire hjørner for ophæng.

Leveres inkl. 10 stk. A4 selvklæbende rammer
Med de selvklæbende magnetrammer får du det fulde overblik. Magnetrammerne er klar på begge sider med en sort kant der danner en ramme. Åbnes og lukkes med magnetisk lukkefunktion. Rammerne monteres på pladen med deres selvklæbende bagside der fungerer som et klistermærke.

Med rammer beskyttes dine ophæng. Det er hurtigt og nemt at udskifte indholdet i rammerne. Den transparente front åbnes og lukkes ved hjælp af en magnetisk ramme på indersiden.

Rammerne leveres i standard farve - sort. Ønsker du en anden farve kan du vælge mellem: sølv, blå, rød, orange, guld, grøn eller hvid - ved at skrive det i bemærkning på din bestilling. De 10 rammer leveres altid i samme farve.

Personligt Informationscenter
Ønsker du at få en anden overskrift på Akrylpladen eller et andet mål - er du altid velkommen til at kontakte EXAKT på tlf. 98193533.