Læringstavle - Insekter og smådyr, 100x100 cm

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne runde tavle viser 22 insekter og smådyr, der kan findes i naturen. Billederne er livagtige og giver en god forståelse af dyrenes udseende. Tavlen beskriver desuden antallet af ben, hvor dyret bor og hvad det spiser. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

Myren bor i sin myreture, skovsneglen spiser planter og edderkoppen har 8 ben. Denne tavle med grafik viser 22 forskellige insekter og smådyr, som kan findes i naturen, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den kan indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Illustrationerne er meget livagtige, og giver en god forståelse for dyrenes udseende, og foruden dyrenes navne er der for hvert enkelt dyr angivet på tavlen hvor mange ben de har, hvor de bor og hvad de spiser. Vores tavler kan klare alt slags vind og vejr, og derfor kan de monteres både inden- såvel som udenfor, og er en fantastisk måde at upcycle slidte hegn i skolegården eller bare vægge i naturfagslokalet.

Denne læringstavle bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 100×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler tavlens insekter og smådyr. Opgaverne kan blandt andet være “hvad spiser jeg?” og “hvad hedder jeg?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Insekter og smådyr her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

UV-print på plade

Størrelse

100×100 cm

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os