Læringstavle - Insekter og Smådyr med bentæller, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Insekter og Smådyr med bentæller, 100x100 cm

Varenummer: 762909 Kategorier , , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle med grafik viser 22 insekter og smådyr, der kan findes i naturen. Billederne er livagtige og giver en god forståelse af dyrenes udseende. Derudover indeholder grafikken en bentæller, der kan hjælpe børnene med at skelne mellem forskellige typer af insekter og smådyr ved at tælle deres ben. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne tavle med grafik viser 22 forskellige insekter og smådyr, som kan findes i naturen, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Billederne er livagtige og giver en god forståelse og viden om dyrenes udseende og navne, og på tavlen kan du finde information om antallet af ben, hvor dyrene bor og hvad de spiser.

Tavlen indeholder også en bentæller, hvor både insekter og smådyr er opdelt efter antal ben, så du kan f.eks. lade børnene gå på opdagelse i naturen og lære dem at kende forskel på dyrene ved at tælle benene.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler tavlens insekter og smådyr. Opgaverne kan blandt andet være “hvad spiser jeg?” og “hvad hedder jeg?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Insekter og smådyr her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 100 cm

Materiale

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os