Instrumenter - Rund udeskoletavle | EXAKT

Shop

Læringstavle - Instrumenter, Ø100 cm

Varenummer: 762607 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Sjov og dekorativ læringstavle med motiver af forskellige instrumenter, der kan monteres både indendørs såvel som udendørs. Dermed kan du montere den i klasselokalet eller på legepladsen, så børnene får en bedre forståelse for de forskellige instrumenters udseende.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavel med grafik viser 19 forskellige instrumenter, og er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Du kan bruge tavlen til at udvide børnenes kendskab til instrumenter og hele den musikalske verden, og ligeledes kan I have en dialog om instrumenternes lyde for at styrke børnenes sanser og nysgerrighed.

Læringstavlen måler Ø100 cm.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Skiltepladen har forborede huller til montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os