Instrumenter - Gulvfolie, pakke med 16 stk. - EXAKT

Shop

Instrumenter - Gulvfolie, pakke med 16 stk.

Varenummer: 770634 Kategori

775,00 DKK ekskl. moms

Lær børnene, hvad de forskellige instrumenter hedder med disse flotte folieprint. Pakken indeholder 16 forskellige instrumenter, der er udskåret enkeltvis, så du frit kan placere dem.

Dette sæt med 16 flotte rondeller, er et oplagt værktøj til læring om musikalske instrumenter. Du kan bruge rondellerne til at starte en dialog med børnene om, hvad de forskellige instrumenter hedder og hvordan det lyder når man spiller på dem. Det kan både være med til at skabe en musikalsk hyggestund i daginstitutionen, og styrke børnene nysgerrighed til musikverdenen.

Rondellerne er med farverige illustrationer, som gør det nemmere for børnene at visualisere de forskellige musikinstrumenter. Sættet består af 16 enkelte rondeller, som du kan placere som du ønsker..

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Folien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Antal

Montering

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os