Kaizen forbedringstavle - EXAKT

Shop

Kaizen forbedringstavle

Varenummer: 712062 Kategori

5.850,00 DKK ekskl. moms

Kaizen er et ord med Japansk oprindelse, der betyder “løbende forbedring”, hvilket netop er formålet med denne tavle. Tavlen kan hjælpe med at skabe en kultur og struktur omkring håndteringen af din virksomheds eller produktions løbende forbedringer. Tavlen håndterer forbedringsforslag fra bl.a. medarbejdere gennem en model.

Kaizen er et ord med Japansk oprindelse, der betyder “løbende forbedring”, hvilket netop er formålet med denne tavle. Tavlen kan hjælpe med at skabe en kultur og struktur omkring håndteringen af din virksomheds eller produktions løbende forbedringer. Tavlen håndterer forbedringsforslag fra bl.a. medarbejdere gennem en model. En Kaizen forbedringstavle er inddelt i 7 områder i forskellige størrelser med forskellige funktioner:

  • Idéer
  • PLAN – Indkomne forslag
  • DO – Igangværende aktiviteter
  • CHECK – Opfølgning
  • ACT – Korrigerende forslag
  • Løste forslag
  • Næste statusmøde

Tavlen har et stilrent design i blå farver, der passer ind i alle virksomheder, kontorer og produktionshaller. Tavlen er en del af vores faste LEAN sortiment.

Mål: 120 x 200 cm

Kaizen forbedringstavlen er magnetisk og skrivbar, og produceres i samme høje kvalitet som alle EXAKT’s whiteboards. Tavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner og leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale. 

Har du ønske om at ændre i designet, eller at designe din helt egen whiteboardtavle med grafik, er vores grafikere klar til at hjælpe dig. Tavlen kan også leveres med print på begge sider eller i specialstørrelser efter forespørgsel. Ring til os på 98 19 35 33.

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os