Læringstavle - Kan du finde, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Kan du finde, 100x100 cm

Varenummer: 762905 Kategorier , , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Kan du finde en humlebi? Eller hvad med en græshoppe? Denne folieprint er ideel til at lære både børn og voksne, hvordan forskellige smådyr, man kan møde i naturen, nu ser ud. Vi har samlet 22 forskellige små dyr, der hver især er letgenkendelige og kan opleves i den danske natur.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne tavle med grafik viser 22 forskellige små dyr, der hver især er letgenkendelig og kan opleves i den danske natur.

Du kan bruge denne informationstavle til at lære både børn og voksne hvordan forskellige smådyr, som man kan møde i naturen ser ud, og du kan med fordel lade børnene gå på opdagelse i naturen og se, hvad de kan finde på sin vej.

Tavlen er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Tavlen har forborede huller til montering.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler tavlens insekter og smådyr. Opgaverne kan blandt andet være “hvad spiser jeg?” og “hvad hedder jeg?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Insekter og smådyr her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 100 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os