Klassisk vægskilt - 0,6 mm akrylfront - EXAKT

Shop

Klassisk vægskilt - 0,6 mm akrylfront

Varenummer: K750501 Kategori

Fra 135,00 DKK ekskl. moms

Klassisk vægskilt med 0,6 mm akrylfront er en del af vores Klassisk-skilteserie, der er et fleksibelt og modulopbygget skiltesystem, som kan anvendes til både enkeltskilte samt opbyggede tavler. Dette skilt har den fordel, at der er akrylfront, så du helt selv kan skifte indholdet som det passer dig, efterhånden som du får nye medarbejdere, eller andre grunde til at udskifte teksten på dine skilte. Kombiner din egen skilteløsning, så den passer til dine behov.

Ryd

Klassisk er et fleksibelt og modulopbygget skiltesystem, som både kan anvendes til enkeltskilte og opbyggede tavler, så du har mulighed for at sammensætte din egen skilteløsning, så den passer til dit behov.

Skiltet har den fordel, at der er en 0,6 mm akrylfront. Det giver mulighed for at skifte indholdet, som det passer dig, efterhånden som du får nye medarbejdere eller andre grunde til at udskifte teksten på dine skilte.

Klassisk skiltet leveres som standard i naturaluminium og leveres med skruer til nem montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os