Læringstavle - Køkkenredskaber, 70x90 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Køkkenredskaber, 70x90 cm

1.290,00 DKK ekskl. moms

Hvad hedder de forskellige redskaber og elementer i et køkken? Denne læringstavle hjælper med navnene på nogle af de meste brugte redskaber, elementer og service.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle er lavet som et genkendeligt køkken med navnene på nogle af de mest brugte køkkenredskaber, elementer og service i køkkenet, og den er derfor et godt værktøj til at visualisere køkkenelementerne for børnene, og gøre det nemmere for børnene at huske dem.

Du kan bruge læringstavlen som en del af den kreative indretning i køkkenet og styrke børnenes nysgerrighed for madlavning.

Skiltepladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen 70 x 90 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Produkttype

Størrelse

70 x 90 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os