Kommunikationstavle
Varenummer: 710260

Kommunikationstavle

1.895,00 DKK
Kommunikationstavlen er udviklet specielt til børn, unge og voksne, der har behov for visuel og struktureret kommunikation over dagen og ugens program. Dagene har farver, som stemmer overens med farvesystemet Det kan nytte. Der er blanke felter, som kan udfyldes efter behov. Oversigten dækker over alle ugens syv dage. De enkelte dage er delt op i tre felter, som kan gøre dagene meget overskuelige for mennesker med særligt brug for struktur. Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Kommunikationstavlen er udviklet specielt til børn, unge og voksne, der har behov for visuel og struktureret kommunikation over dagen og ugens program. Dagene har farver, som stemmer overens med farvesystemet Det kan nytte. Der er blanke felter, som kan udfyldes efter behov. Oversigten dækker over alle ugens syv dage. De enkelte dage er delt op i tre felter, som kan gøre dagene meget overskuelige for mennesker med særligt brug for struktur.

Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale.  

Mål: 45 x 60 cm. 

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

Download