'Krible krable' - Skilteplade, 100 x 100 cm - EXAKT

Shop

'Krible krable' - Skilteplade, 100 x 100 cm

Varenummer: 762901 Kategorier , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Hvor mange ben har en edderkop? Hvordan ser en ørentvist ud? Det er bare nogle af de spørgsmål, der kan besvares med denne skilteplade med grafik. Vi har samlet en række insekter med forskellige antal ben for at illustrere forskellige typer af insekter, som man kan møde når man leger i naturen.

Denne skilteplade med grafik viser 19 forskellige små insekter, som man kan møde, når man leger i naturen.

På tavlen kan man se, hvor de forskellige insekter hører til, og på bentælleren kan børnene se hvor mange ben de enkelte insekter har.

Tavlen er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle, og dukan med fordel lade børnene gå på opdagelse i naturen, så de kan lede efter mariehøns, regnorme eller myrer og tælle deres ben.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm skilteplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Tavlen har forborede huller til montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os